VUOKRASTUDIO AMMATTILAISILLE JA HARRASTAJILLE

Näin vuokraat studion käyttöösi

  1. Varaa ja sovi studiovuokrauksen ajankohta ja kesto ( 040 7405472 tai asiakaspalvelu@fotoverstas.fi ).
  2. Varattuasi saat studiovuokrauksen ennakkolaskun varauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Ennakkomaksu kattaa studiovuokrauksen ensimmäisen tunnin. Varauksen ennakkomaksu pitää olla maksettuna ennen studiovuokraamisen alkamista.
  3. Lisätunnit velotetaan eri laskulla studiovuokrauksen jälkeen.

Huom: Ennakkomaksua ei palauteta, mutta vuokrauksen ajankohtaa voi muuttaa kaksi kertaa.

Tuotekuvaus

 

Studiotilan koko on n. 6×4,5m ja huonekorkeus n.2,65m. Studion varusteisiin kuuluu langattomasti ohjattavat studiosalamat Bowens-kiinnityksellä. Lisäksi edellisten rinnalla on akkukäyttöisiä ja langattomasti ohjattavia Godox-salamoita. (Huom: Studion omilla varusteilla salaman TTL-triggaus vain Nikonille). Valonmuokkaimista löytyy sateenvarjot, kuupat, hunajakennot, ladonovet, softboxit ja snootit.Taustakankaina (leveys 2,7m) on tarjolla valkea ja harmaa kartonki. Lisäksi kangastaustoja, harso- ja verhokankaita.

Myös videokuvauksiin. Videointia varten studiossa on jatkuvan päivänvalon (5600K) valaisimia ja greenscreen (K x L 230cm x 400cm). Erikseen vuokrattavissa Canon XA-40 4K videokamera.

Studiosta löytyy myös sekalaista rekvisiittaa, jota voi tiedustella erikseen. Studion ohessa on myös pieni keittiö (mikro, jk, kahvinkeitin ja vedenkeitin) sekä wc.

Vuokrauksen päättyessä vuokraajan tulee siivota ja jättää studio samaan kuntoon kuin se oli vuokrausjakson alussa. Vuokraaja vastaa rikkoontuneista laitteista.

Huom: Pyrotekniikka ei ole sallittu kuvauksissa.