VUOKRASTUDIO harrastajille ja ammattilaisille

 

Studiotilan koko on n. 6×4,5m ja huonekorkeus n.2,65m. Studion varusteisiin kuuluu langattomasti ohjattavat studiosalamat Bowens-kiinnityksellä. Lisäksi edellisten rinnalla on akkukäyttöisiä ja langattomasti ohjattavia Godox-salamoita. (Huom: Studion omilla varusteilla salaman TTL-triggaus vain Nikonille). Valonmuokkaimista löytyy sateenvarjot, kuupat, hunajakennot, ladonovet, softboxit ja snootit.Taustakankaina (leveys 2,7m) on tarjolla valkea ja harmaa kartonki. Lisäksi kangastaustoja, harso- ja verhokankaita.

Myös videokuvauksiin. Videointia varten studiossa on jatkuvan päivänvalon (5600K) valaisimia ja greenscreen (K x L 230cm x 400cm). Erikseen vuokrattavissa Canon XA-40 4K videokamera.

Studiosta löytyy myös sekalaista rekvisiittaa, jota voi tiedustella erikseen. Studion ohessa on myös pieni keittiö (mikro, jk, kahvinkeitin ja vedenkeitin) sekä wc.

Minimi vuokrausaika on 2 tuntia. Vuokra-ajan päättyessä vuokraajan tulee siivota ja jättää studio samaan kuntoon kuin se oli vuokrausjakson alussa. Vuokraaja vastaa rikkoontuneista laitteista.

Huom: Pyrotekniikka ei ole sallittu kuvauksissa.