Yksilölliset FinE ART muotokuvat- myös printit

 

Kuvaus studiossa tai miljöössä. Myös perhe tai ryhmäkuvat (enintään 6 hlöä). Ennen kuvausta käydään läpi toiveesi kuvien suhteen. Kuvien jälkikäsittelyssä emme tyydy pelkästään tavanomaiseen kasvojen siistimiseen ja värikorjailuun, vaan sen lisäksi teemme kuvistasi juuri toiveidesi mukaiset yksilölliset fine art muotokuvat.

Lopulliset digitaaliset kuvat toimitetaan JPG-tiedostoina kahtena eri versiona. Pienemmässä versiossa kuvan pidempi sivu on vähintään 1080px @ 300 dpi (web/some-käyttöön sopiva). Isommassa versiossa kuvan  pidempi sivu on vähintään 1920px @ 300 dpi. 

Asiakas saa kaikki oikeudet tilaamiinsa kuviin lukuunottamatta tekijänoikeuksia, jotka jäävät kuvaajalle. Fotoverstas voi käyttää kuvia oman toimintansa markkinointiin painetuissa esitteissä ja julkaisuissa sekä digitaalisesti kotisivulla.

 

Hinnasto

  • Kuvaus-sessio ja yksi jälkikäsitelty kuva, 85,00 euroa (sis alv 24%).

Sessiosta toimitetaan asiakkaalle valokuvaajan valitsemat 15-20 raakakuvaa, joista asiakas valitsee yhden kuvan jälkikäsiteltäväksi.

  • Lisäkuvat asiakkaan valinnan mukaan jälkikäsiteltyinä 35,00 euroa kuva (sis alv 24%)

 

 

Tulostuspalvelu – Valokuvataulut

Voit  tilata kuvasi myös tulostettuna ja paspiksiin laitettuina. Tulostus joko arkistointikelpoiselle, hapottomalle fineart-paperille tai puolikiiltävälle premium-paperille valintasi mukaan. Hinnat alkaen 35,00 euroa. Katso kuvakoot ja hinnasto täältä…

Varaa kuvausaikasi asiakaspalvelu[at]fotoverstas.fi tai puhelimitse
040 7405472.

Katso lisää kuvia täältä….

OSTA FINE ART MUOTOKUVA LAHJAKORTTI ITSELLESI TAI LAHJAKSI

Tuotekuvaus sopimuksen mukaan

Tuotekuvaus