Tietosuojakäytännöt

 

Tämä tietosuojakäytäntö koskee fotoverstas.fi:n (InnoWaskooli Oy 2387599-3 aputoiminimi) tarjoamia tuotteita ja palveluita, joita se tarjoaa fotoverstas.fi verkkosivustoilla.

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme ja käytämme asiakkaistamme ja käyttäjistämme keräämiämme tietoja seuraavia käyttötarkoituksia varten:

      • ylläpitääksemme liiketoimintaamme sekä toimittaaksemme tarjoamiamme tuotteita ja palveluita
      • lähettääksemme käyttäjillemme viestintäsisältöä, mukaan lukien tietoa kampanjoista.

Henkilötietojen tallentaminen ja käsittely

      • Ilmoittamasi henkilötiedot tallennetaan tietokonejärjestelmiin, joihin on rajoitettu pääsy ja jotka sijaitsevat suojatuissa tiloissa.
      • Pääsääntönä on, että henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseksi, toimeksiantojen suorittamiseksi tai toimittajaa koskevien lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Henkilötietojen luovuttaminen

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille vain silloin, kun se on välttämätöntä liiketoimen suorittamiseksi, asiakaspalvelumme tukitoiminnoissa, järjestelmiemme ja palveluidemme suojaamisesessa tai lakien ja oikeusprosessien noudattamiseksi.

Kampanjaviestit

Voit valita, haluatko vastaanottaa kampanjaviestejä. Jos saat meiltä mainosviestejä sähköpostitse tai tekstiviestitse ja haluat peruuttaa niiden vastaanottamisen, voit tehdä sen noudattamalla kussakin viestissä annettuja ohjeita.

Asiakkaan oikeudet

Noudatamme voimassa olevaa Euroopan unionin tietosuojalainsäädäntöä. Suomessa tämän lainsäädännön noudattamista valvoo tietosuojavaltuutetun toimisto. Sinulla on oikeus tehdä valitus kansalliselle tietosuojaviranomaiselle.

 

Tietosuojakäytäntöjen muutokset

Päivitämme tietosuojakäytäntöämme tarvittaessa. Siitä syystä suosittelemme tämän tietosuojakäytännön uudelleen lukemista/tarkistamista  ajoittain.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai tietosuojastamme tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä yhteystietojen kautta (etusivun alareunassa).